Menu Zavřeno

2015-11-21 Setkání sloužících párů VPS 2

Milí přátelé, srdečně Vás opět zveme do Domu Setkání v Albeřicích na setkání VPS-ek. Velmi si vážíme vaši práce a služby pro druhé, bez které by Manželská setkání nemohla být a mnoho manželských párů by nikdy nedostalo příležitost ke změně a růstu jako kdysi my. Nelze však jenom dávat, je potřeba si z času na čas také odpočinout a načerpat.

Přijeďte a přijměte tento víkend jako příležitost pro vaši osobní obnovu a povzbuzení. Je to také nádherná příležitost k setkání a neformálnímu sdílení s přáteli, ostatními VPS-kami, na které obvykle není dost času. I tentokrát je pro Vás připravený pestrý a zajímavý program, ve kterém je prostor jak pro společnou modlitbu, ztišení, vzájemné sdílení a výměnu zkušeností, tak i pro nová témata, zopakování některých starých, odpočinek nebo čas jenom pro vás dva.

Přestože původně plánovaný odborný program nevyšel z důvodu nemoci – můžete se těšit na  stejně poutavý a „výživný“ s terapeuty, manželi Pavlem a Halkou Korcovými, kteří pracují v rodinné poradně v Praze /www.rodinnaporadna.eu/. 

Prostředí manželských setkání je jim důvěrně známé, protože řadu let spolupracují s kurzem v Litomyšli. Na celodenním interaktivním semináři pro vedoucí páry skupin nás v sobotu provedou tématy – úskalí a přínosy služby  laiků – dobrovolníků, rizikové modelové situace ve skupince a jejich řešení, role naše a role odborníka, zaměříme se i na rozvíjení vlastních dovedností v komunikaci, naslouchání a empatii  a na vzájemnou spolupráci v páru.
Těšíme se na setkání s vámi a přejeme plnost Boží blízkosti ve vašich srdcích i rodinách.

Foto: Luboš Imramovský (pro zobrazení klikněte na obrázek)